Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Panel konferencija 'Umjetnost humora'

Large 1

Foto: Facebook.

Petak
24.03.2023.

Volite komediju i stand-up, a zanima vas i kazalište? Imamo dobre vijesti!

Na panel konferenciji Umjetnost humora moći ćete porazgovarati s nekim od poznatih imena sa hrvatske kazališne i televizijske scene. Za to rezervirajte srijedu, 29. ožujka 2023. godine, i to u terminu od 15 do 18 sati u Konferencijskoj dvorani Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

'Umjetnost humora' zamišljena je kao panel konferencija na temu razvitka, utjecaja i položaja komedije kroz vrijeme. Pritom je proučava iz raznih pozicija –  kroz književnost, film, dramu – ali i kroz sve brže rastuću formu stand-upa. Na vaša goruća pitanja o žanru komedije u filmu, književnosti i na sceni odgovarat će profesori, redatelji, dramaturzi, glumci i komičari.

Scenarist i filmski redatelj Vinko Brešan, hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac Damir Poljičak, hrvatski dramaturg i pjesnik Patrik Gregurec samo su neki od panelista s kojima ćete imati priliku porazgovarati na konferenciji.

Namijenjena je studentima književnosti, budućim dramaturzima, glumcima, kazališnim i filmskim redateljima, kao i svima koji su za ovu tematiku zainteresirani. Ne zaboravite se prijaviti i svoje mjesto što prije rezervirati na linku.

Za sve druge paneliste, kao i detalje o konferenciji posjetite Instagram profil @haz.ffzg, a ako imate dodatnih pitanja, uvijek se možete javiti na e-mail adresu haz.filozofski@gmail.com.

Priključite se ovoj zanimljivoj raspravi i zajedno otkrijte što komediju čini humorističnom te zašto je toliko popularna, a nedovoljno nagrađivana. 

Izvor: Facebook.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu