Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

'Svi za knjigu, knjiga za svakoga!' prosinačko izdanje

Large 411494585 686584666914596 3250492541886369785 n

Na fotografiji žustra rasprava Booksa Book Cluba.

Srijeda
20.12.2023.
Slatke su brige ljubitelja knjige – stalno ih skupljamo, premještamo, vadimo iz kutija pa ih vraćamo i kombiniramo – a još su slađe kad se približe blagdani i krene potraga za savršenim poklonom. Ili last minute idejom (ne osuđujemo!).
Akcija “Svi za knjigu, knjiga za svakoga!” svima je korisna: i vama koji više nemate mjesta za knjige u stanu, i vama koji svoje biblioteke još prikupljate, i knjigama koje pronađu novi dom umjesto da završe u kontejneru (u boljem slučaju podrumu). I naravno – svima vama koji ovih dana tražite poklone!
Na vama je da odlučite hoćete li uzeti veliki ili mali ruksak. Nakon toga, u petak 22. prosinca od 12 do 18h, pravac k nama u Martićevu! Pobjegnite od adventske gužve u gradu, donesite svoje knjige i dajte priliku doniranim knjigama naših članova; razmijenite knjige, priče, ideje i dobre želje!
Navratite do Bookse i bacite oko na štivo koje se nudi, upoznajte nove književne prijatelje, razgovarajte o svojim omiljenim knjigama, prepustite se preporuci Booksinih volontera, garant ćete naći nešto super zanimljivo!
Želimo vam ugodne i sretne blagdane ispunjene knjigama i dragim ljudima!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu