Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Predstavljanje romana 'Potop'

Large pridru%c5%beite nam se u utorak  4.04.2023. u 19.30 sati u knji%c5%benici bogdana ogrizovi%c4%87a. u razgovoru sudjeluju dr. sc. andrijana kos lajtman  lana cavar i damir karaka%c5%a1.

S naslovnice knjige.

Srijeda
29.03.2023.

Nećemo se uljuljati u ovo varljivo proljeće, stoga hitamo na frišku promociju. 

Promocija novog romana Damira Karakaša Potop zakazana je za utorak, 4. travnja 2023. godine u 19:30 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića. Uz autora, u razgovoru će sudjelovati dr. sc. Andrijana Kos-Lajtman i Lana Cavar

Damir Karakaš jedan je od važnijih glasova hrvatske suvremene književnosti i dobitnik niza književnih nagrada. Romanom Potop Karakaš nastavlja potvrđivati svoje mjesto u hrvatskoj književnosti, kao i svoju iznimnu vještinu pisanja. Roman je precizno strukturiran, lišen ikakvih verbalnih viškova, pun poetskih slika krute svakodnevice, ali i nježnih romantičnih snatrenja.

Sama radnja dotiče ključne egzistencijalne teme u životu pojedinca kao što su ljubav, zavičaj, obiteljski odnosi te Domovinski rat, čiji je i autor bio sudionik, iz jedne sasvim drugačije perspektive. U romanu je glavni lik mladić koji je u raskoraku sa svijetom iz kojeg potječe i svijetom kojem stremi, kojemu se istovremeno događaju i ljubav i rat, dva najveća izazova u životu svakog čovjeka.

Očekuje vas zanimljiv razgovor i dobra zabava.

Veselimo se!

Izvor: Facebook.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu