Page arrow

Kolaborativni strip: radionica

Large chuttersnap 6tq sxnsyzm unsplash

Foto: CHUTTERSNAP, Unsplash.

Petak
31.03.2023.

Pozivamo sve srednjoškolce i srednjoškolke na prijavu za radionicu stripa. 

Radionica će se održati u četvrtak, 6. travnja od 18 do 21 sat u prostoru Centra mladih Ribnjak (prizemlje - prostor kluba).

Na radionici će polaznici/e crtati kolaborativni strip. Prvo će se zajednički osmisliti tema, po kojoj će se zatim kreirati scenariji za strip. Zajednički će se komentirati scenarij, koji će se rezati, kolažirati i upotpunjavati prije nego se krene u sljedeću fazu stvaranja stripa, crtanje. Finalni produkt će biti nekoliko stranica stripa u obliku postera koji će biti izložen u Galeriji Usput Centra mladih Ribnjak.

Radionicu će voditi Ena Jurov koja se bavi vizualnim komunikacijama kroz grafički dizajn, ilustraciju i strip. Završila je MA program Storytelling na Sveučilištu Konstfack u Stockholmu i preddiplomski studij vizualnih komunikacija na Studiju dizajna u Zagrebu. Surađuje na VJ projektima s kolektivom leilamarinaena, redovito izdaje stripove u Komikazama i vodi radionice stripa za djecu i odrasle, a u sklopu Dizajn studija Plejs dizajnirala je vizualne materijale za autonomni društveni centar Nigdjezemska u Zadru.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su obavezne ispunjavanjem upitnika na poveznici koja je dostupna ovdje. Prijave traju do 4. travnja u 15 sati ili do popunjavanja svih mjesta. Imajte na umu da je broj polaznika/ca ograničen.

Prijavu za učenike može predati i profesor - s informacijama o učenicima koji dolaze na mail valentina@operacijagrad.net.

Pridružite se radionici, zabavite se i naučite nešto novo!

Izvor: Facebook.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu