Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

DRUGI KADAR upisuje nove polaznike!

Large sara grguri%c4%87

Foto: Sara Grgurić

Utorak
04.10.2022.

Za sve one koji žele razvijati svoj kreativni potencijal kroz fotografski medij, stižu dobre vijesti - škola umjetničke fotografije DRUGI KADAR upisuje osmu generaciju polaznika! 

DRUGI KADAR, škola umjetničke fotografije namijenjena je svima onima koje zanima kako kroz medij fotografije razviti i predstaviti svoj autorski koncept. Ova jedinstvena fotografska škola sastavljena je od teorijskih predavanja, prezentacije multimedijalnih materijala, čitalačkih grupa, terenske nastave i praktičnog rada na osobnom fotografskom projektu koji će na kraju programa biti javno prezentiran.

Radove polaznika prošle generacije pogledajte na poveznici.

Tijekom trajanja ovog edukativnog programa posebna pažnja posvećena je osnovnim fotografskim formama portretu i pejzažu, koji se potom transformiraju u završni fotografski projekt koji se javno prezentira. Tijekom trajanja fotografske škole svi polaznici razvijaju vlastiti projekt i stvaraju osnovu za nastavak samostalnog rada i daljnjeg razvoja u mediju fotografije. Usvajanjem novih teorijskih i praktičnih znanja, razumijevanjem recentnih fotografskih trendova, te kroz praktičan i dinamičan rad na fotografskom projektu, podupire se razvoj kreativnog potencijala i senzibiliteta svakog polaznika.

Voditeljice škole DRUGI KADAR su povjesničarka umjetnosti i kustosica Jelena Pašić te filmologinja i fotografkinja Nika Petković, a mentori ovogodišnjih završnih radova su fotografi Denis Butorac i Ivan Gundić

Program je namijenjen svima onima koji imaju osnovna tehnička predznanja o fotografiji, kao i svima onima koji se pripremaju za ulazak u svijet umjetničke fotografije.

Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, fotografski portfolio (do 20 fotografija, 1500 px po dužoj stranici) i motivacijsko pismo (ne duže od 150 riječi) u kojem treba navesti i vlastita očekivanja od radionice.

Prijave se šalju na adresu drugikadar@gmail.com najkasnije do 14. listopada 2022. godine. Broj polaznika je ograničen, a cijena radionice za sva tri mjeseca iznosi 1.900 kuna i može se platiti u dvije rate. Dodatne informacije o prijavama nalaze se ovdje.

Aktivnosti DRUGOG KADRA mogu se pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram te na službenoj internetskoj stranici.

Sretno s prijavama!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu