Page arrow
15.06.2017. u 15:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2017: "Priče o jazzu i drugi zapisi" Saše Dracha

Large price o jazzu i drugi zapisi sase dracha ispreplitanje intimnog i javnog article full
Ponedjeljak
05.06.2017.

Reminiscencije na vrhunske koncerte, fragmenti razgovora vođenih s manje ili više ekscentričnim umjetnicima, impresije o pojedinim skladbama ili albumima, štikleci iz biografija legendi jazza, uz intimna, topla, smiješna i tužna prisjećanja na trenutke provedene s najbližima, i sve to ispripovijedano nepretenciozno, neusiljeno, gotovo samozatajno, s prstohvatom autoironije i iskrenog oduševljenja. Priče o jazzu i drugi zapisi (Sandorf, 2016.) osebujna su proza koja čitatelja poziva na jazzerski kreativan pristup životu. 

Na promociji će sudjelovati autor, Saša Drach, prevoditelj Sead Muhamedagić, glazbeni kritičar Davor Hrvoj i izdavač Ivan Sršen.
Predstavljanje knjige s malo jazz glazbe začinit će naš čuveni bas klarinetist Ratko Vojtek u pratnji Dominika Šabića, studenta 2. godine udaraljki zagrebačke Muzičke akademije.

Cijeli program Booksa u parku je ovdje, a tu je cijeli program festivala Design District Zagreb.

Booksa u parku 2017

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu