Page arrow
18.06.2017. u 17:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2017: Predstavljanje "An Illustrated History of Slavic Misery"

Large illustrated
Utorak
06.06.2017.

Nažalost, događanje je otkazano. John nam je javio kako knjiga neće biti tiskana na vrijeme zbog problema s uvezom. A promovirati knjigu bez knjige, priznat ćete, stvarno nema smisla. No nema veze, Johna ćemo ugostiti najesen, još vam javimo kada točno.

U jednakoj mjeri zbirka kratkih priča koliko i enciklopedija, An Illustrated History of Slavic Misery vožnja je kroz evoluciju deset dominantno slavenskih nacija Europe - od nasilnih ratnih kolovođa i srednjevjekovnih kraljeva pa sve do boraca za slobodu, inovatora u znanosti i jednog lika koji izgleda kao Postman Pat. Odbacujući sterilni akademski jezik u korist oporog humora, knjiga predstavlja ove fascinantne povijesne ličnosti na opušten način. Valja dodati kako je autor, britanski novinar i suradnik brojnih online magazina i blogova, John Bills, sredstva za tisak knjige osigurao crowdfundingom, a svoja je slavenska iskustva dosad prikupio živeći u Mostaru, Beogradu, Ljubljani i Pragu.

Sudjeluju: John Bills i Ana Profeta

Cijeli program Booksa u parku imate ovdje, a tu je cijeli program festivala Design District Zagreb.

Booksa u parku 2017

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu