Page arrow
15.06.2017. u 17:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2017: Čitanje priča polaznika Ferićeve radionice

Large nakon londona 009
Ponedjeljak
05.06.2017.

U siječnju ove godine polaznice i polaznici Booksine Radionice kreativnog pisanja po prvi su se puta okupili, upoznali svog mentora Zorana Ferića i prionuli pisanju. Neki su bili redoviti, neki baš i ne, inspiracije je ponekad bilo u izobilju, a ponekad je nije bilo ni za lijek. Međusobno se komentiralo ono što je napisano kao i ono što nije, a trebalo bi, međusobno se poticalo pa i jadalo. Čime je to sve rezultiralo? Dođite i poslušajte do visokog sjaja ispolirane priče ove vrijedne i nadarene ekipe!

Sudjeluju: Andrea Ćorić, Bojan Krištofič, Oliver Linzbauer, Igor Marić, Ivana Mićin, Goran Paladin, Ivana Pintarić, Anita Rosandić, Sandra Vlašić i naravno, Zoran Ferić. 

Cijeli program Booksa u parku imate ovdje, a tu je cijeli program festivala Design District Zagreb.

Booksa u parku 2017

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu