Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Tu sam, uz tebe

Book tu sam

Autor: Smriti Halls, Steve Small

Izdavač: Profil

Godina izdanja: 2022

Prevoditelj: Ozren Doležal

Cijena: 79 kn

Broj stranica: 40

Uvez: tvrdi

Za djecu

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Kamo god se zaputiš,
vjerno slijedim te.
Kako god provodiš dane,
tu sam, uz tebe.

Predivno je imati odane prijatelje koji su uz tebe u dobru i u zlu. No ponekad, ali samo ponekad, uz prijatelja može postati tijesno… Duhovita i iznimno topla slikovnica o svemu što čini prijateljstvo – za svakoga tko je ikada imao prijatelja.

Medo i Vjeverac najbolji su prijatelji. Kamo god Vjeverac krene, slijedi ga Medo velikog srca. On obećava da će biti uz Vjeverca, bio on mrzovoljan, šašav ili ljutit. No ta će se odluka naći na kušnji kada veliki, nespretni Medo potopi Vjeverčev kanu, i odbaci ga s klackalice visoko u zrak, i razbije mu omiljenu šalicu… Na koncu, Vjevercu je dosta svega. Objavi Medi da mu treba prostora, ali ubrzo shvati da mu je mnogo zabavnije kad je njegov najbolji prijatelj u blizini.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu