Page arrow

Proljetni Interliber

Large dewang gupta gujmubug41y unsplash Dewang Gupta; Unsplash.
Srijeda
27.01.2021.
Prošlogodišnji studeni bio je vrtuljak vijesti o sajmu Interliber, čas optimističnih, čas sumornih, kao i većina stvari u minuloj godini 2020. Od Interlibera, onakvog kakvog ga znamo, zbog epidemiološke situacije tada ipak nije bilo ništa, izuzev akcija u internetskim trgovinama te u samim knjižarama. Stoga nam, sukladno silaznom trendu zloglasne korona-krivulje, predstoji proljetno izdanje sajma. 

43. međunarodni sajam knjige Interliber tako će se održati u novom terminu od 23. do 28. ožujka 2021. godine. Ovaj dodatni termin u ožujku uvršten je u Kalendar sajmova 2021 uz suglasnost s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske.

Kako najavljuje Zagrebački velesajam, u svrhu zaštite svih sudionika sajma u ožujku će pripremiti i realizirati sve sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Početak cijepljenja učinio je od nas optimiste, pa vjerujemo da će ovaj drugi pokušaj proći uspješnije i veselije. 


Izvor: Facebook 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu